POZOR! Změna Produktových podmínek k 15.9.2017

Dovolte, abychom Vás informovali o vydání nových Produktových podmínek Služby BLESK peněženka.

Věnujte prosím pozornost následujícímu přehledu změn, které vejdou v platnost za 2 měsíce.

Co je nového od 15.9.2017?

  • Distribuce BP byla ukončena k 30. 4. 2017
  • O převod elektronických peněz z BP účtu na žádost Zákazníka na jiný Zákazníkův aktivovaný BP účet je možné požádat nejpozději 30. 9. 2017. 
  • Vybití je možné provést i po ukončení Smlouvy způsoby uvedenými v čl. 6.1 a) – c), prostřednictvím a dle požadavků Zákaznické linky. V takovém případě má MOPET CZ lhůtu 90 dní na provedení Vybití od okamžiku přijetí požadavku Zákazníka. V období od 1. 11. 2017 do 31. 1. 2018 není Zákazníkům účtován poplatek „Uchování a správa Zůstatku po ukončení smlouvy“. 
  • V odůvodněných případech požaduje MOPET CZ pro Vybití úroveň Ověřená BP. V tomto případě není příslušný „Poplatek za Aktivace úrovně Ověřená BP“ účtován.
  • MOPET CZ je v odůvodněných případech oprávněn odložit či odmítnout přechod Zákazníka na úroveň Ověřená BP, zejména v případech důvodného podezření, že požadovaná změna (i) neodpovídá skutečnosti, (ii) může usnadnit podvodné jednání Zákazníka či Zákazníků (iii) může usnadnit obcházení zákona, ujednání Smlouvy či těchto Podmínek. MOPET CZ je dále oprávněn odložit či odmítnout přechod Zákazníka na úroveň Ověřená BP, pokud Zákazník na své BP nemá dostatečný zůstatek pro úhradu poplatku za aktivaci úrovně Ověřená BP. 

Novou verzi Podmínek naleznete na stránkách služby www.bleskpenezenka.cz v sekci Kontakty a dokumenty. Pokud s navrhovanými změnami souhlasíte, nové Podmínky budou pro Vás platit od 15.září 2017. Pokud nesouhlasíte s navrhovanými změnami, můžete Smlouvu včetně Podmínek dle článku 11.3.1 Podmínek s okamžitou účinností vypovědět, a to postupem dle článku 11.4.1 Podmínek. Tuto výpověď je možné podat nejpozději 14. září 2017. 

BLESK peněženku provozuje společnost MOPET CZ a.s., která je ve smluvním vztahu se společností CZECH NEWS CENTER a.s., jež poskytuje tuto službu svým čtenářům a zákazníkům. MOPET CZ a.s., dceřiná společnost České spořitelny a.s., je společnost regulovaná Českou národní bankou a vlastnící licenci pro vydávání elektronických peněz. BLESK peněženka je vydávána ve spolupráci se společností MasterCard®